skip to Main Content

Digital View helpt met een webinar organiseren

Deel uw kennis

Met de hulp van Digital View kunt u snel en professioneel een webinar organiseren voor uw medewerkers, klanten of andere stakeholders in uw bedrijf. Digital View verhuurt namelijk topkwaliteit apparatuur die livestreamen voor iedereen mogelijk maakt. Zo kunt u ook eenvoudig een webinar organiseren. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem meteen contact op met de specialisten van Digital View.

digital view webinar rand

Wat is een webinar?

Natuurlijk is het wel belangrijk om eerst duidelijk te hebben wat een webinar eigenlijk precies is. Een webinar is het geven van een live, interactieve uitzending via internet. U kunt een webinar organiseren die gestreamt wordt op uw eigen site, maar u kunt ook een webinar organiseren via uw social media platform zoals Youtube, Instagram of Facebook. Tijdens de webinar houdt u contact met de mensen die online deelnemen. Dit doet u via polls, vragenlijsten of een chatfunctie. Dit maakt de webinar interactief. In tegenstelling tot een seminar is er bij een webinar geen live publiek aanwezig. U kunt een webinar dus al organiseren in een kleine ruimte, bijvoorbeeld bij u op kantoor. Voor een seminar zou u al meteen een ruimte af moeten huren. Dat maakt een webinar een stuk goedkoper.

Hoe kunt u een webinar organiseren?

Digital View maakt een webinar organiseren ontzettend eenvoudig. Dat doen wij door de apparatuur te verhuren, waarmee u snel en eenvoudig live kunt streamen. Of het nu gaat om een webinar voor een aantal van uw vaste klanten, of dat u een webinar wilt organiseren voor duizenden deelnemers, voor ons is het geen probleem. Ook kunnen wij ons aanpassen aan het platform waarop u de webinar wilt organiseren, bijvoorbeeld via uw site of social media. Ten slotte is het tevens mogelijk om de webinar op te nemen, om hem na afloop als een opname aan te bieden.

Topkwaliteit apparatuur van Digital View

Wanneer u de apparatuur van Digital View inhuurt wanneer u een webinar wilt organiseren, kunt u altijd rekenen op apparatuur van topkwaliteit. Omdat iedere situatie verschillend is (bijvoorbeeld de grootte van het online publiek en de manier waarop de webinar uitgezonden wordt), zal er ook verschillende apparatuur nodig zijn. Daarom bieden we een groot aantal pakketten waar u gebruik van kunt maken. Neem gerust eens contact op wanneer u uw eigen webinar wilt organiseren.

Contact opnemen met een specialist

Contact opnemen met Digital View is heel eenvoudig. U vult simpelweg hier op de site het contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@digitalview.nl. Wilt u een webinar organiseren dan bent u bij Digital View aan het juiste adres!

Back To Top