skip to Main Content

Wie zijn wij?

Wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit apparatuur voor livestreaming en het maken van bedrijfsvideo’s, bent u bij Digital View aan het juiste adres! Wij zijn een jong bedrijf met een enthousiast team van creatieve techniekspecialisten die aan de slag gaan om van uw livestream of bedrijfsvideo een succes te maken.

digital view over ons

De apparatuur die we beschikbaar maken

De manier waarop we tegenwoordig met elkaar communiceren, verandert razendsnel. Tegenwoordig maken online livestreams het mogelijk om direct persoonlijk met mensen van over de hele wereld te communiceren. Zo kunt u communiceren met familieleden ver weg, en geniet u van de mooiste events terwijl u profiteert van alle gemakken van uw eigen woonkamer. Het doel van Digital View is om het maken van livestreams voor iedereen beschikbaar te stellen. Daarom verhuren wij topkwaliteit streaming apparatuur, zowel audio als video. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden met een van onze specialisten te bespreken.

Onze services

Wij maken livestreaming en het maken van topkwaliteit (bedrijfs)video’s voor iedereen toegankelijk! Dit doen we niet alleen door topkwaliteit apparatuur te verhuren. Als u dat wenst komt ons ervaren filmteam bij u langs om de opnames te maken. Organiseert u een optreden, opening, beurs, ceremonie, training of ander evenement waar veel bezoekers op af komen? Wij zorgen ervoor dat de beelden helder op grote schermen komen te staan, zodat alle bezoekers goed zien wat er gebeurt. Digital View biedt dus verschillende technische oplossing voor beeld en geluid. Meer weten over ons en onze services? Neem contact op!

Contact opnemen met Digital View

Contact opnemen met Digital View is heel eenvoudig. U vult simpelweg het contactformulier hier op de site in. U kunt ons ook via de mail benaderen door een berichtje te sturen naar [email protected]. Digital View biedt oplossingen voor het streamen van beeld en geluid!

Back To Top