skip to Main Content

Social video maken met Digital View

Social media is niet meer weg te denken

Social media is uit ons dagelijks leven bijna niet meer weg te denken. Veel mensen spenderen wel uren op sites als Facebook, Instagram en Youtube. En het zijn al lang niet meer enkel jongeren die op deze sites te vinden zijn. Bent u ondernemer, en wilt u uw bedrijf via social media een boost geven? Daar kan het plaatsen van een social video zeker mee helpen! Vooral wanneer u hiervoor de topkwaliteit apparatuur van Digital View voor gebruikt. Wij vertellen er graag meer over.

digital view social video rand

Wat is een social video?

Een social video is eigenlijk een overkoepelende term, en wordt gebruikt voor video’s die op verschillende social media platformen geplaatst worden. Denk hierbij onder andere aan filmpjes op Youtube, Instagram en Facebook. Als onderneming kunt u op verschillende manieren gebruik maken van social video. Zo kunt u een video maken om de identiteit van uw bedrijf te communiceren of een product of service aan te prijzen (een reclame in de vorm van een social video). Het is overigens ook mogelijk om een zogenaamde livestream uit te voeren. Dat betekent dat u live beelden uitzendt via uw social media kanalen. Dit is een interactieve manier van social video.

Kom in contact met uw doelgroep

Een social video is een perfecte manier om met uw klanten in contact te komen. Vooral wanneer u kiest voor een livestream. De voordelen van een livestream voor uw bedrijf zijn onder andere:

  • Een groot bereik: er zijn ontzettend veel mensen die dagelijks gebruik maken van de verschillende social media platformen. U kunt ze door middel van livestreaming en een social video dus heel eenvoudig bereiken.
  • Interactie met uw publiek: door bijvoorbeeld een q&a (questions and answers) te organiseren, kunt u live de vragen van uw klanten beantwoorden.
  • Authenticiteit: klanten worden steeds beter in het herkennen van gladde verkooppraatjes, en waarderen dit steeds minder van bedrijven. Een livestream straalt authenticiteit uit omdat u direct in contact bent met het publiek.
  • Onderscheidend van uw concurrentie: hoewel livestreaming en social video steeds populairder wordt, maken nog lang niet alle bedrijven er gebruik van. Doet u dat wel, dan onderscheidt u zich dus van uw concurrenten.
  • Zeer toegankelijk: het maken van een social video is zeer toegankelijk. U kunt namelijk gewoon inloggen op uw social media account. Digital View maakt het dan weer zeer eenvoudig om uw video’s een professionele touch te geven door de juiste apparatuur voor een scherpe prijs te verhuren.

De beste apparatuur

Welk type apparatuur u nodig heeft, is volledig afhankelijk van het soort social video dat u wilt maken. Gaat het bijvoorbeeld om een promotiefilmpje of een livestream? Digital View biedt verschillende pakketten aan om topkwaliteit apparatuur te huren. Zo heeft u altijd het juiste materiaal, en betaalt u niet voor spullen die u ook niet gebruikt. Op die manier houden we onze prijzen laag. Wilt u meer weten over welk pakket het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Contact opnemen met Digital View is heel eenvoudig. Vul simpelweg hier op de site het contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Het is ook mogelijk om ons via de mail te benaderen door een bericht te sturen naar info@digitalview.nl. Digital View voorziet u van de juiste apparatuur voor het maken van een professionele social video!

Back To Top