skip to Main Content

Contact opnemen met Digital View

Voor de beste beeld- en geluidsapparatuur

Bij Digital View kunt u dus terecht voor de beste beeld- en geluidsapparatuur. WIj voorzien u van de juiste apparatuur voor het streamen of opnemen van beelden en audio. Omdat elke situatie anders is, bieden we ook verschillende pakketten aan voor het huren van onze materialen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden en de pakketten van Digital View? Neem dan contact met ons op.

digital view contact rand

Wanneer neemt u contact op

U neemt contact op met Digital View wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld:

  • Een evenement dat u organiseert te streamen. Dit kan bijvoorbeeld via Youtube, Facebook of Instagram, maar ook via uw eigen site.
  • Een bedrijfsvideo te maken, waarin u vertelt wie u bent en waar uw bedrijf voor staat.
  • Live beelden uit te zenden op grote schermen tijdens een evenement. Organiseert u bijvoorbeeld een optreden, opening, ceremonie of beurs met veel bezoekers, dan zorgt u er met deze grote schermen voor dat iedereen duidelijk ziet wat er gebeurt.
  • Video‚Äôs te maken met marketingdoeleinden.
  • Webinars voor uw klanten te organiseren

Mogelijkheden van contact opnemen

Wilt u meer weten over de verschillende pakketten die Digital View te bieden heeft? Wilt u een afspraak plannen om de mogelijkheden met een van onze specialisten te bespreken? Vul dan onderstaand contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ons ook via de mail bereiken door een bericht te sturen naar info@digitalview.nl.

Back To Top