skip to Main Content

Evenementen streamen met Digital View

Thuis genieten van uw evenement!

Wilt u ervoor zorgen dat een zo groot mogelijk publiek kan genieten van het evenement dat u georganiseerd heeft, ook vanuit hun eigen huis? Digital View helpt u om evenementen te streamen! Wij verhuren de beste apparatuur om van uw evenement ook online een groot succes te maken. Wilt u meer weten over evenementen streamen en de rol die Digital View daarin kan spelen? Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

digital view evenementen streamen rand

Wat houdt streamen in?

De definitie van streamen is eigenlijk heel simpel: het uitzenden van beeld of audio via het internet. Wanneer we de term streamen noemen, denkt u waarschijnlijk meteen aan de grote streaming providers Netflix (voor films en series) en Spotify (voor muziek). Echter zijn dit niet de enige manieren van streamen. Ook via social media (Youtube, Facebook en Instagram) en uw eigen site is het mogelijk om te streamen, zelfs live! Organiseert u bijvoorbeeld een mooi event, waarvan u wilt dat zo veel mogelijk mensen het meemaken? Dan kunt u het event digitaal streamen. Digital View maakt de juiste apparatuur beschikbaar om evenementen te streamen.

Uw eigen evenementen streamen

Wanneer u ervoor kiest om evenementen te streamen zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Zo hebben we eerder al het platform genoemd. Dat kan dus zijn via social media, maar het is ook mogelijk om op uw eigen website een livestream te beginnen en beelden van uw evenement dus rechtstreeks te streamen. Echter vallen alle beelden en audiofragmenten die online beschikbaar gemaakt worden onder streamen. U kunt daarom dus ook een bedrijfsvideo eerst editen en vervolgens online zetten. Waar u ook voor kiest, Digital View maakt het mogelijk met topkwaliteit apparatuur.

Wat Digital View voor u betekent

Zoals genoemd zijn er veel verschillende mogelijkheden voor evenementen streamen. Wanneer u Digital View inschakelt om de stream mogelijk te maken, heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Zo heeft u altijd de apparatuur die u nodig heeft, en heeft u ook niet te maken met zaken die u niet nodig heeft. Op die manier kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. Wanneer u benieuwd bent welk pakket het beste bij uw situatie past raden we aan om contact op te nemen met onze specialisten.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met Digital View is heel eenvoudig. U vult simpelweg hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook een mail sturen via info@digitalview.nl. Digital View maakt professionele manieren om evenementen te streamen mogelijk!

Back To Top