skip to Main Content

Livestream met apparatuur van Digital View

De nieuwe manier van communicatie

De livestream mag wel gezien worden als de nieuwe manier van digitale communicatie. Talloze livestreams zijn dagelijks te volgen op sites zoals Youtube, Instagram en Facebook. Daardoor is het niet alleen maar mogelijk voor grote bedrijven om een livestream uit te zenden, maar kan iedereen zomaar live gaan. Wilt u echter een professionele livestream uitzenden? Schakel dan de hulp in van Digital View!

digital view live stream rand

Manieren van livestream

Een livestream is een uitzending die gefilmd wordt en rechtstreeks via radio, tv of internet uitgezonden wordt. Hoewel een livestream geen nieuw begrip is (live uitzendingen worden al jarenlang uitgezonden op tv) is het de laatste jaren steeds populairder geworden door de opkomst van nieuwe technologieën die het eenvoudig maken voor de ‘gewone mens’. Sites zoals Twitch hebben zich volledig gewend tot het uitzenden van livestreams, maar ook via social media platformen als Youtube, Facebook en Instagram is het tegenwoordig mogelijk om een livestream uit te zenden. Er wordt dan ook volop gebruik van gemaakt, bijvoorbeeld door bedrijven die met hun klanten in contact willen komen, ‘influencers’ die hun dagelijks leven laten zien en jongeren die door middel van livestreams met hun vrienden in contact blijven.

Andere mogelijkheden voor livestream

Digital View biedt echter niet alleen ondernemers de mogelijkheid om te streamen. Er zijn namelijk heel veel momenten waarop deze technologie van pas zou kunnen komen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een uitvaart te streamen. Bij het overlijden van een dierbare speelt de uitvaart natuurlijk een grote rol in het verwerken van het verlies. Echter kan het voorkomen dat een nabestaande niet de mogelijkheid heeft om bij de uitvaart aanwezig te zijn, bijvoorbeeld doordat ze in het buitenland wonen of omdat ze in het ziekenhuis liggen. Voor deze nabestaanden kunnen wij de uitvaart op een respectvolle wijze streamen, zodat ze het toch mee kunnen maken. Natuurlijk blijven we tijdens de uitvaart zelf op de achtergrond, om ervoor te zorgen dat de nabestaanden die wel aanwezig zijn er zo weinig mogelijk van merken.

Kom in contact met klanten

Livestreamen is onder andere ideaal voor ondernemers die in contact willen komen met hun klanten. Door ‘live’ te gaan op social media kunt u in real time vragen beantwoorden en informatie geven over uw producten en diensten. Vooral wanneer u een jongere doelgroep heeft, is dit een goede manier om in contact te komen met uw klanten. Organiseert u binnenkort een leuk evenement? Dan kunt u er ook voor kiezen om dit te livestreamen voor de mensen die er niet bij kunnen zijn. Zo verhoogt u de interactie met uw doelgroep. Digital View verhuurt alle apparatuur die u nodig heeft om te streamen. Met onze technologieën kunt u professioneel streamen zonder onderbrekingen.

Contact opnemen met Digital View

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Digital View u kan bieden wat betreft streamen? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons echter ook via de mail bereiken door een bericht te sturen naar info@digitalview.nl. De apparatuur van Digital View maakt het mogelijk om op een professionele manier te streamen!

Back To Top