skip to Main Content

Bedrijfsvideo maken met Digital View

Vertel uw verhaal

Wilt u het verhaal van uw onderneming vertellen op een unieke, creatieve manier? Heeft u een nieuw product of nieuwe dienst waarvan u uw klanten op de hoogte wilt stellen? Schakel dan Digital View in voor het creëren van een professionele bedrijfsvideo waarmee u de identiteit van uw bedrijf uitstraalt. Wij zorgen voor de apparatuur die u nodig heeft voor een bedrijfsvideo, waarmee u professionele promotievideo’s voor uw bedrijf en uw producten kunt maken. Meer weten? Lees verder of neem meteen contact met ons op.

digital view bedrijfsvideo rand

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een overkoepelende term voor verschillende soorten audiovisueel bedrijfscommunicatiemateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfspromoties die gemaakt worden om de identiteit van de organisatie uit te stralen en nieuwe werknemers aan te trekken. Ook productvideo’s en reclames vallen onder de term bedrijfsvideo, net als trainingsvideo’s. Kortom, met een bedrijfsvideo worden dus eigenlijk alle soorten beeldmateriaal bedoeld die gemaakt worden door het bedrijf, of het nu gaat om reclamemiddelen of informatieberichten. Het maken van een bedrijfsvideo kan met elk type apparatuur, maar wij raden u aan om er professionele materialen voor te gebruiken. Daarom neemt u contact op met Digital View.

Het maken van een bedrijfsvideo

Digital View helpt met het maken van een bedrijfsvideo. Dit doen we op een aantal verschillende manieren. Ten eerste kunt u bij ons de apparatuur huren die u nodig heeft om de bedrijfsvideo te maken. Welke apparatuur dan precies nodig is hangt volledig af van het type video dat u wilt maken. Niets is ons te gek! Zo kunnen wij u zelfs helpen met apparatuur waarmee u de beelden live kunt streamen. Dit betekent dat mensen bijvoorbeeld via uw site of social media kanalen live mee kunnen kijken. Het is mogelijk om enkel de apparatuur te huren, maar u kunt ook een volledig filmteam van Digital View inschakelen voor professionele opnames voor uw bedrijf.

Kies het juiste pakket

Om ervoor te zorgen dat u de juiste apparatuur heeft om uw bedrijfsvideo te maken, hebben we een aantal verschillende pakketten opgesteld. Zo heeft u altijd de juiste apparatuur die u nodig heeft om de bedrijfsvideo te maken, maar hoeft u ook niet te betalen voor apparatuur die u helemaal niet gebruikt. Op die manier kunnen we de kosten laag houden. Heeft u een filmteam nodig om de opnames te maken, of wilt u de beelden streamen? Het kan allemaal! Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen met Digital View

Contact opnemen met Digital View is heel eenvoudig. U hoeft enkel hier op de site het contactformulier in te vullen, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@digitalview.nl. Wij gaan graag samen met u aan de slag om een mooie bedrijfsvideo te creëren!

Back To Top