skip to Main Content

Uitvaart streamen: Digital View maakt het mogelijk

Het verwerken van een verlies

Het verlies van een dierbare is altijd een zeer zware gebeurtenis. De uitvaart speelt voor heel veel mensen een grote rol in het verwerken van dit verlies. Het is dus heel heftig voor nabestaanden wanneer zij door omstandigheden niet bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn. Digital View maakt de apparatuur beschikbaar om de uitvaart te streamen. Wat dit inhoudt, en hoe een uitvaart streamen helpt, leest u hier. Neem voor meer informatie ook gerust contact op met Digital View.

digital view live stream rand

Een uitvaart streamen

Wanneer een dierbare overleden is, wilt u ongetwijfeld de uitvaart bijwonen. Dit speelt namelijk een grote rol in het verwerkingsproces. Echter zijn er verschillende redenen te bedenken waarom het niet mogelijk zou zijn om bij deze ceremonie aanwezig te zijn. Zo kan het zijn dat de nabestaanden in het buitenland wonen, en dat zij niet de mogelijkheid hebben om op tijd terug te keren naar Nederland. Ook is het mogelijk dat een nabestaande in het ziekenhuis ligt, of door andere gezondheidsoverwegingen de ceremonie niet bij kan wonen. In dat geval is het mogelijk om de uitvaart te streamen. Dit houdt in dat er opnames gemaakt worden van de uitvaart die live bekeken kunnen worden.

Professionele beeld- en geluidsapparatuur

Door een uitvaart te streamen, kan er aan de nabestaanden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn toegang verleend worden om hem live te bekijken via hoge kwaliteit geluids- en beeldmateriaal. Dit wordt mogelijk gemaakt door de topkwaliteit apparatuur van Digital View. Een filmteam kan zelfs aanwezig zijn om de uitvaart te filmen. De ervaren medewerkers van Digital View nemen goede beelden, terwijl ze toch tegelijkertijd op de achtergrond blijven zodat u bijna niet merkt dat ze aanwezig zijn.

Het bewaren van opnames

De periode rondom een overlijden is altijd een zeer zware, emotionele periode. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat deze periode in een waas aan u voorbij gaat, vooral wanneer u ook nog veel dingen moet regelen. Het kan daarom fijn zijn om de uitvaart op een later moment nog even rustig terug te kijken om alles goed te verwerken. Wanneer we een uitvaart streamen is deze altijd nog later voor u beschikbaar. De apparatuur en software van Digital View is altijd zeer goed beveiligd. U hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over privacy risico’s.

Contact opnemen met Digital View

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart streamen? Neem dan contact op met Digital View. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ons echter ook via de mail bereiken door een bericht te sturen naar info@digitalview.nl. De apparatuur van Digital View maakt het mogelijk om een uitvaart te streamen.

Back To Top