skip to Main Content

Video marketing van Digital View

Uw boodschap professioneel overbrengen

Door middel van video marketing kunt u op een professionele manier een boodschap overbrengen aan uw klanten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van video marketing, of topkwaliteit apparatuur huren om uw eigen bedrijfsvideo’s te maken? Dan bent u bij Digital View aan het juiste adres! Wij helpen u met video marketing door middel van verhuur van de juiste apparatuur. Neem gerust contact op om uw situatie te bespreken.

digital view video marketing rand

Wat is video marketing?

Op internet zijn er ontzettend veel vormen van video marketing te vinden. Het is dan ook een overkoepelende term die heel veel verschillende marketingtechnieken omvat. In principe bedoelen we met (online) video marketing alle vormen van beeldmateriaal over uw bedrijf dat u online publiceert. Dit kan niet alleen op uw eigen site, maar ook op social media platformen zoals Youtube, Facebook en Instagram. Om als bedrijf actief te blijven online is het allang niet meer de vraag of u video marketing nodig heeft, maar gaat het vooral om het soort video’s dat u maakt.

Mogelijkheden van video marketing

Er zijn heel veel verschillende vormen van video marketing. Denk onder andere aan:

  • Promotiefilmpjes voor uw bedrijf, waarin u de identiteit van uw onderneming aan het publiek laat zien. Dit soort filmpjes zijn bijvoorbeeld heel belangrijk wanneer u op zoek bent naar nieuwe werknemers.
  • Promotiefilmpjes voor de producten of diensten die u aanbiedt. Deze filmpjes zijn het meest te vergelijken met de ‘traditionele’ reclamevideo’s.
  • Online lessen of cursussen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun kennis met het publiek te delen door online video’s te plaatsen waarin ze een les geven.
  • Livestreamen: de perfecte manier om met uw publiek in contact kunt komen. Via uw site of social media zendt u een live filmpje uit waarbij u ook in contact komt met uw publiek, bijvoorbeeld door het beantwoorden van vragen.

Video’s maken met de beste apparatuur

Voor elke vorm van video marketing, is het natuurlijk belangrijk om de juiste apparatuur te gebruiken. Hierbij kan Digital View hulp bieden. Wij verhuren namelijk topkwaliteit apparatuur voor video marketing, zodat elk bedrijf, hoe groot of klein ook, professionele video’s kan produceren. Dit is tegenwoordig onmisbaar voor ondernemingen. Door speciale pakketten aan te bieden zorgen we ervoor dat u altijd de juiste apparatuur voor uw video heeft, maar dat u ook niet hoeft te betalen voor apparatuur die u niet nodig heeft. Meer weten over het pakket dat het meest geschikt is voor het maken van uw video? Neem contact op!

Neem contact op

Contact opnemen met digital view is heel eenvoudig. U vult simpelweg hier op de site uw gegevens in via het contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Het is ook mogelijk om ons via de mail te benaderen door een bericht te sturen naar [email protected]. Bij Digital View vindt u alle apparatuur die u nodig heeft voor video marketing!

Back To Top